2021-02-07 07:58:10• hírek • Szatmár.ro

Készülnek a lehetséges forgatókönyvek az idei Véndiáktalálkozó megszervezésére

Online gyűlésezett a napokban a Véndiákszövetség vezetősége, arról tanácskozva miként lenne megszervezhető az adott körülmények között 2021-ben is a sok évtizedes múltra visszatekintő Véndiáktalálkozó.

Arról, hogy végül milyen eredményre jutottak, a Szatmárnémeti Véndiákszövetség közösségi oldalán publikáltak néhány sort a szervezők, viszont továbbra is várják az ötleteket.

Az írásból kiderült, egyelőre három lehetséges forgatókönyv jöhet szóba, az pedig, hogy melyik kerül alkalmazásra természetesen a járványhelyzet alakulásától és az ebből adódó korlátozások mértékétől függ.

Amennyiben a járványügyi szigorítások feloldódnak addig az időpontig, ameddig még a gyakorlatban is kivitelezhető lenne az esemény nagyszámú, személyes részvétellel való megszervezése, a találkozót az eddigi évekhez hasonlatosan szervezék meg – 1-es forgatókönyv.

Amennyiben a szigorítások csak egy csökkentett létszámú találkozó szervezését tennék lehetővé, úgy lehetőség szerint az osztálytermekben szerveznék meg az eseményt, kerülve a sokaság egy időben egyhelyen történő tartózkodását – 2-es forgatókönyv.

Ha sem az 1-es, sem pedig a 2-es forgatókönyv nem lesz kivitelezhető, a Véndiáktalálkozóra idén online keretek között kerülne sor – 3-as forgatókönyv.

A szervezők ugyanakkor örömmel fogadnak bármilyen más javaslatot a Szatmárnémeti Véndiákszövetség Facebook oldalán: itt bárki üzenetben leírhatja meglátásait a találkozó megszervezését illetően.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: